_

Προφίλ Εταιρείας

Ο όμιλος εταιριών AG Group ξεκίνησε με το τεχνικό γραφείο που δημιούργησε ο Αποστολάκης Γεώργιος, πτυχιούχος Ναυπηγός και Μηχανολόγος Μηχανικός (INGEGNERIA NAVALE E MECCANICA) του πολυτεχνείου στο πανεπιστήμιο της Νάπολης στην Ιταλία, (Universita Degli Studi di Napoli Federico II). 

Τα αποκλειστικά δικαιώματα του Οργανισμού Επιθεώρησης & Εκτίμησης Ακινήτων (Ο.Ε.Ε.Α) για το νομό Ηρακλείου μας έδωσαν την δυνατότητα για τη σωστή και αμερόληπτη παροχή υπηρεσιών του γραφείου μας στον τομέα της επιθεώρησης και εκτίμησης ακινήτων, καθώς επίσης και στον τομέα των τεχνικών ασφαλείας. 

_

Αντοχή Κατασκευών

Η παροχή τεχνικών ελέγχων αντοχής και αντισεισμικότητας κτιρίων με μη καταστροφικές μεθόδους που πραγματοποιούσαμε με εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με τις μελέτες ειδικών τεχνικών έργων για την αποκατάσταση και ενίσχυση κτιρίων καθώς και αντισεισμικών ενισχύσεων ήταν ο λόγος της επέκτασης μας στην εκτέλεση κατασκευών για την αποκατάσταση την ενίσχυση και τις αναστηλώσεις κτιρίων. Αυτές οι ειδικές αντισεισμικές ενισχύσεις πραγματοποιούνται με συμβατικές μεθόδους όπως έγχυτο και εκτοξευμένο σκυρόδεμα, ρητινενέσεις, τσιμεντενέσεις κ.τ.λ., καθώς και με σύνθετα υλικά όπως υαλοϋφάσματα, ανθρακοϋφάσματα, ανθρακονήματα κ.τ.λ.

_

Μεσιτικό Γραφείο

Στη συνέχεια η ενασχόληση με τα δρώμενα της συγκρότησης του Κτηματολογίου στο Δήμο Ηρακλείου και μετά τον μεγάλο όγκο αιτήσεων και ενστάσεων που εκτελέσαμε μαζι με την απόκτηση της σχετικής εμπειρίας, μας οδήγησε στην ίδρυση του Μεσιτικού Γραφείου «Κτηματοτεχνική», και τη συμμετοχή μας στο σύλλογο Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων του νομού Ηρακλείου από το 2001.

_

Ανακαινίσεις & Αναπαλαιώσεις

Η ζήτηση από πελάτες του εξωτερικού για παραδοσιακές κατοικίες, μας οδήγησε στην ανάπτυξη και ιδιαίτερη ενασχόληση μας με εξειδικευμένα συνεργεία στον τομέα της αναστήλωσης και αναπαλαίωσης παλαιών πετρόχτιστων κατοικιών σε χωριά της Κρήτης και ιδιαίτερα στο Βραχάσι και στην Μίλατο του νομού Λασιθίου.

_

Ιταλικά Σταμπωτά

Η ανάγκη ιδανικών και αρμονικών λύσεων σε σχέση με το περιβάλλον και τη διαχρονικότητα των πετρόχτιστων κατοικιών μας οδήγησε στην αναζήτηση νέων υλικών και την τελική ανάληψη αποκλειστικών αντιπροσωπειών όπως στην περίπτωση της αντιπροσωπείας των Ιταλικών Σταμπωτών Δαπέδων από την Stone International Srl για όλη την Ελλάδα και την δημιουργία της STONE INTERNATIONAL HELLAS με αποθήκες και κέντρο διανομής για όλη την Ελλάδα στον ΄Αγιο Ιωάννη στον Ρέντη Αττικής.

_

MetalCasa

Η επί χρόνια ενασχόληση μας με την πώληση προκατασκευασμένων μεταφερόμενων οικίσκων, μας οδήγησε στην δημιουργία του κατασκευαστικού τμήματος MetalCASA όπου η μελέτη, ο σχεδιασμός και η τελική κατασκευή των προκατασκευασμένων οικίσκων γίνεται αποκλειστικά από εμάς. Ό πρότυπος σχεδιασμός ειδικών διατομών για τον σκελετό και η αποκλειστική παραγγελία λείων πάνελ πολυουρεθάνης, ξεχωρίζουν τους οικίσκους μας για την μοναδική εμφάνιση και ποιότητα τους. Το σύστημα επαναγοράς των οικίσκων δίνει λύσεις για όλους.

_

MetalCasa Rent

Η κατασκευή από εμάς των προκατασκευασμένων μεταφερόμενων οικίσκων, μας οδήγησε στην δημιουργία του τμήματος MetalCASArent όπου μισθώνουμε εργοταξιακούς οικίσκους από μια μέρα έως πολλούς μήνες πάντα με το δικαίωμα αγοράς σε ειδική τιμή μετά την χρήση.

_

Δίκτυο Συνεργατών

Ο όμιλος εταιρειών AG Group συνεχίζει με την παρουσίαση στον εκθεσιακό του χώρο και άλλων νέων αντιπροσωπειών καθώς και με την συνεχώς αυξανόμενη παρουσία του στην Ελλάδα με νέα σημεία πώλησης με υποκαταστήματα ή συνεργάτες.

_

Εγγύηση Ποιότητας

Η εταιρεία Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ M.I.K.E. – AG group έχει αξιολογηθεί και κρίνεται ότι συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας με ISO 9001:2015 από την TCERT sro.